Szélvédőcsere teljes körű biztosítás ügyintézéssel

Felejtse el az utánajárást! Megkönnyítjük a dolgát, mert az időt rabló adminisztrációt megspórolhatja.
Fordítsa idejét a valóban fontos dolgokra!

Szélvédőcsere Pápa és környéke: legkényelmesebben!

A sérült szélvédő nem csak azért probléma, mert javításra szorul, hanem kényelmetlen, mert időt kell szánni a javításra, le kell tenni az autót. Valljuk be, az autónk megszokott kényelmét feladni, ez már rövid távon is átrendezi a dolgokat. Meg kell kérni egy ismerőst, hogy szállítson haza vagy a munkahelyre, vagy éppen taxit kell hívni.

Rövid átfutással, teljes ügyintézéssel. Ez történik:

A kellemetlenséget minimálisra csökkentjük azzal, hogy a teljes biztosítási ügyintézést elvégezzük Önnek. Megrepedt a szélvédő? Kőfelverődés miatt ki kell cserélni? Hozza el autóját, fényképezzük, intézzük az adminisztrációt. Megrendeljük a szükséges szélvédőt és időpontot egyeztetünk. A szélvédőcsere érdekében csak annyi időre kell lemondania autója kényelméről, amíg cseréljük a szélvédőt. Rövid határidővel, egyetlen nap alatt.

szélvédőcsere Pápa

PILKINGTON Franchise Partnerként

szélvédőcsere, Pilkington

Pilkington, a világ élenjáró üvegmárkája

Alastair Pilkington angliában találta fel a forradalminak számító „úsztatottüveg-eljárást”. Ez az áttörés jelentette a Pilkington számára, hogy uralja a kiváló minőségű síküveg világpiacát. Ma a világ összes autóüvegét az Alastair Pilkington által feltalált és szabadalmazott eljárással készítik.

A Pilkington Magyarországon 7 saját és 31 franchise partnerrel van jelen, viszonteladói száma pedig eléri az 1700-at. Magyarország összes biztosítójától megkapták a jogot, hogy önállóan intézhessék a kárfelvételeket: hálózatuk így évente több, mint 24 ezer kárfelvétellel egybekötött szélvédő- és autóüveg-javítást végez.

Ezzel az üveggel szereljük az Ön autóját is!

FIGYELTE?

Biztosítás ügyintézés, új szélvédő megrendelésre is!

Biztosítás ügyintézés azonnal

Cégünk a helyszínen minden szükséges részletet intéz. Kitöltjük a dokumentumokat, fényképezünk, és beszereljük az új szélvédőt.

Pilkington üveg értékesítés

A Pilkington franchise partnereként remek árakat ajánlunk! Elvitelre, illetve címre kiszállítással is fogadunk szélvédő megrendeléseket!

Küldje el üzenetét, kérdését!

reCAPTCHA is required.

Vagy hívjon telefonon!

Ferdi Autó
Tarnóczi és Társai Kft.
8500 Pápa, Külső-Veszprémi u. 38.

Telefon: +36703871791

szélvédő, sika ragasztó, karosszéria javítás

Mások ezt írták rólunk!

Sima ügyintézés volt és gyors javítás. Egy koccanás mindig bosszúság, ugyanakkor örülök, hogy megismertem a műhelyt. Legközelebb is őket választom.

Nőként teljesen gyakorlatlan voltam az intézkedéssel kapcsolatban, de itt simán átvették dolgot irányítását. Ez rendben is volt, teljesen rábízhattam  magam a szervizre.

Egy kisebb baleset hozott ide az összetört autónkkal. Sosem hittem volna, hogy ennyire szép munkát kaptunk, a kocsi ismét a régi, nyoma sem maradt rajta a sérülésnek. Szívből ajánlom!

Először azt hittem, hogy hetekre kell letennem az autót, de meglepően gyorsan kész volt a javítás. Köszönöm, legközelebb is ide jövök!

Tippek, hírek, érdekességek

szélvédő csere Pápa, karosszéria javítás, Pápa, szélvédőcsere

Tudnivalók szélvédő csere esetére

Ha elrepedt nincs mit tenni, cserélni kell. Bizony a repedt szélvédőt is, nem csak a betört üveget. De mi lesz a matricákkal, és a vonalkódokkal?
Koccanás, karosszéria javítás, Pápa, karosszéria javítás, koccanásos baleset

Mit tegyen koccanásos baleset után?

Ha épségben megússza, autója akkor is kárt szenved. Nem öröm ez, ennek ellenére jó felkészülni legalább azzal, hogy tudja mit kell tenni.
szélvédő, sika ragasztó, karosszéria javítás

Mi is a Sika ragasztó mellett szavazunk !

Svájci Sika márkanév 100 éve egyet jelent a minőséggel. Autógyárak közül a BMW, Chrysler, Ford, Opel, Nissan, Renault, Toyota egyaránt Sika terméket használ.