Ferdi Autó – Magunkról

Tarnóczi Ferdinánd, tulajdonos – Ferdi Autó

Kisgyermek koromtól az autók szerelmese voltam, semmi és senki nem tudott eltántorítani attól, hogy később is ezzel foglalkozzak. Mára világosan látszik, hogy ez egész életre szóló kapcsolat lett az autókhoz kötődő vonzalomból. Sohasem éreztem kötelességnek a munkát, hiszen boldog emberként mondhatom magamról, hogy a munkám a hobbim is egyben. Így mindennap ugyanolyan lelkesedéssel dolgozom már több évtizede.

1988 őszétől vagyok vállalkozó, mint karosszéria lakatos. A szakmunkásvizsgán kívül mestervizsgával is rendelkezem. 1996-tól Kft. formájában működtünk tovább immáron autószerelő műhellyel és autóértékesítéssel kibővülve.

A fő működési terület azonban továbbra is a karosszéria javítás és szélvédőcsere maradt. Munkánkat igyekszünk legjobb tudásunk szerint végezni, erre talán a legjobb visszajelzés a rengeteg visszajáró ügyfél.

Ferdi Autó

Pár kép a műhelyünkről

Ferdi Autó telephelye

Karosszéria javítás
Szélvédő csere
Kiadó „csináld magad” szerelőállások

Ha olyan szakembert keres, aki szívvel lélekkel változtatja újjá járművét,
és akár romokból is ragyogóan csillogó négykerekűt varázsol, akkor most jó helyen jár!

30 éves tapasztalattal!

Karosszéria javítás

karosszéria javítás Pápa, karosszériajavítás, Ferdi Autó

Hibátlan javítás, problémamentes ügyintézéssel, a biztosítás dolgait is ideértve. Ön ránk bízza, mi intézzük! Miért futna köröket, amikor így is lehet?

Szélvédő csere

szélvédő csere Pápa, karosszéria javítás, Pápa, szélvédőcsere

Ha megrepedt, eltört, használhatatlan, rövid határidővel cseréljük. Hamarosan újra hibátlan, tiszta kilátásnak örvendhet vezetés közben.

Kiadó műhelyek

karosszéria javítás

Saját maga szeretné megjavítani járművét? Értő módon Ön is el tudja végezni? Kreatív autótulajdonosok számára helyet adunk!

Küldje el üzenetét, kérdését!

reCAPTCHA is required.

Vagy hívjon telefonon!

Ferdi Autó
Tarnóczi és Társai Kft.
8500 Pápa, Külső-Veszprémi u. 38.

Telefon: +36703871791

karosszéria javítás, karosszériajavítás Pápa