Karosszériajavítás Pápa és környéke
teljes körű biztosítás ügyintézéssel

Számos esetben segítettünk már olyan ügyfeleinknek, akik az ország távolabbi területéről érkeztek!

30 évnyi szakmai tapasztalattal

Rövid idő alatt, teljes ügyintézéssel!

Bizonyára Ön is egyetért azzal, hogy egy baleset után nem mindegy mennyi idő alatt, hogyan javítják meg autóját. Egy-egy törött vagy sérült alkatrész soha nem szép látvány, ezért minél hamarabb az eredeti állapotában szeretné viszontlátni autóját, hogy használja vagy éppen újra munkába állítsa vállalkozásában.

Biztosítás ügyintézés automatikusan

Időt és energiát spórolhat azzal, hogy nálunk azonnal hozzákezdünk a biztosítással kapcsolatos ügyintézésnek. Dokumentáljuk és intézzük a biztosítást Ön helyett. Ezért nem kell másra várnia, extra köröket futni, vagy éppen sorban állni a biztosító ügyfélszolgálatain. Nálunk a biztosítás ügyintézését és az autó javítását egy körben, házon belül intézzük.

karosszéria javítás, karosszériajavítás Pápa
fényezés, karosszéria javítás, festés, karosszériajavítás

A Ferdiautó titok – felfedve!

Nem véletlenül hangsúlyozzuk, hogy már 30 éve tesszük a dolgunkat az autótulajdonosok javára. A hozzánk behozott autók kifelé menet ragyognak, hasonlóan gazdáik arcához, akik boldogan veszik birtokba megjavított járműveiket. Ez az elégedettség hajt bennünket és ezt szeretnénk az Ön arcán is látni, amikor eljön, hogy átvegye újjávarázsolt autóját.

Amikor szükség van rá, jusson eszébe, hogy a Ferdiautó a szakma igazi szeretetével bánik autójával és gondoskodik arról, hogy minél hamarabb újra birtokba vehesse, kifogástalan állapotban.

FIGYELTE?

Biztosítás ügyintézés: fotózzuk, dokumentáljuk, hogy Önnek ezzel ne legyen gondja!

Biztosítás ügyintézés azonnal

Cégünk a helyszínen minden szükséges részletet intéz. Kitöltjük a dokumentumokat, fényképezünk, és megjavítjuk autóját.

Pilkington üveg értékesítés

A Pilkington franchise partnereként remek árakat ajánlunk! Elvitelre, illetve címre kiszállítással is fogadunk szélvédő megrendeléseket!

Küldje el üzenetét, kérdését!

reCAPTCHA is required.

Vagy hívjon telefonon!

Ferdi Autó
Tarnóczi és Társai Kft.
8500 Pápa, Külső-Veszprémi u. 38.

Telefon: +36703871791

karosszériajavítás

Mások ezt írták rólunk!

Sima ügyintézés volt és gyors javítás. Egy koccanás mindig bosszúság, ugyanakkor örülök, hogy megismertem a műhelyt. Legközelebb is őket választom.

Nőként teljesen gyakorlatlan voltam az intézkedéssel kapcsolatban, de itt simán átvették dolgot irányítását. Ez rendben is volt, teljesen rábízhattam  magam a szervizre.

Egy kisebb baleset hozott ide az összetört autónkkal. Sosem hittem volna, hogy ennyire szép munkát kaptunk, a kocsi ismét a régi, nyoma sem maradt rajta a sérülésnek. Szívből ajánlom!

Először azt hittem, hogy hetekre kell letennem az autót, de meglepően gyorsan kész volt a javítás. Köszönöm, legközelebb is ide jövök!

Tippek, hírek, érdekességek

szélvédő csere Pápa, karosszéria javítás, Pápa, szélvédőcsere

Tudnivalók szélvédő csere esetére

Ha elrepedt nincs mit tenni, cserélni kell. Bizony a repedt szélvédőt is, nem csak a betört üveget. De mi lesz a matricákkal, és a vonalkódokkal?
Koccanás, karosszéria javítás, Pápa, karosszéria javítás, koccanásos baleset

Mit tegyen koccanásos baleset után?

Ha épségben megússza, autója akkor is kárt szenved. Nem öröm ez, ennek ellenére jó felkészülni legalább azzal, hogy tudja mit kell tenni.
szélvédő, sika ragasztó, karosszéria javítás

Mi is a Sika ragasztó mellett szavazunk !

Svájci Sika márkanév 100 éve egyet jelent a minőséggel. Autógyárak közül a BMW, Chrysler, Ford, Opel, Nissan, Renault, Toyota egyaránt Sika terméket használ.